24.07.2017

Dogma otvorila vrata nove poslovnice u Tower centru Rijeka

Vašem studentu je potreban stan u kojem će boraviti? Odlučili ste se za prodaju vlastite i kupnju nove nekretnine? Želite ostvariti san o kućici na moru, ili vas zanima zemljište za dom po vašoj mjeri?

Dogma nekretnine - Tower centar Rijeka

Dogma je tu za vas! Od 20. srpnja 2017., u novoj poslovnici u Tower centru Rijeka, Dogma nekretnine stoje vam na usluzi. Osim prodaje svih vrsta nekretnina na području Primorja, Istre, Gorskog kotara, Dogma vam nudi i kreditno savjetovanje, kao licencirani posrednik za najpovoljnije uvjete financiranja. Osim toga, Dogmini stručnjaci će se pobrinuti za cjelokupni proces legalizacije, energetske certifikate koji su neophodni i odlučuju o cijeni nekretnine, a vaša zgrada može postati naša briga ako se odlučite za Dogma upravljanje.

Osim toga tu smo za vas i oko pitanja osiguranja, a pružamo i pravnu podršku u svim segmentima kupoprodaje nekretnina. Tisuću vaših pitanja, tisuću je naših odgovora!  

Naša je misija jednostavna – zadovoljni klijenti. Na našim web stranicama možete pronaći sve podatke koji su vam potrebni, pogledati kvalitetne fotogalerije nekretnina, luksuznih kuća i vila, apartmana, zemljišta. Osim toga, i putem web stranice i kroz naše časopise redovno informiramo sve potencijalne klijente, ili sve ljude koje zanima tržište nekretnina, o najnovijim trendovima, posebnim ponudama nekretnina, ili prilikama koje se ne propuštaju. Kroz naše stranice možete upoznati agente, i pronaći sve potrebne informacije o prodaji, najmu ili kupnji nekretnine. Tu je i naš blog koji je mala oaza priča o nekretninama, interijerima, arhitekturi…

Posjetite nas u Tower centru Rijeka, na 4. razini. Kontaktirajte nas putem maila ili na telefon.

Dogma Tower
J. P. Kamova 81a
Tel: 051/564-890
 
Radno vrijeme:
Pon 9-21 h
Uto - sub 9-21 h
Nedjelja 10-21 h

 
Dobro nam došli!