DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

PRVI SPECIJALIZIRANI ČASOPIS EKSKLUZIVNIH NEKRETNINA I BRENDOVA U REGIJI!

WELCOME TO DREAM!

DREAM 7

DREAM 6

DREAM BR. 5 2017./2018.

Predstavljamo Vam novi, peti broj, jedinstvenog, ekskluzivnog magazina „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Potražite svoj primjerak na kiosicma Tiska od 27.07.2017.

Selekcija luksuznih nekretnina ( stanova, apartmana, novogradnji, kamenih vila, modernih vila, hotela i investicija) na području Kvarnera otoka i Istre.

Časopis se distribuira na raznim ekskluzivnim lokacijama, u atraktivnim hotelima (u Rijeci, Opatijskoj rivijeri, Istri, Krku, Dubrovniku i Zagrebu) ACI yacht marinama, restoranima, na jahtama, raznim poliklinikama, salonimanamještaja, u luksuznim vilama i stanovima, auto i beauty salonima na području naše županije, Zagreba, ali i van granica Hrvatske, u Monacu, Azerbaijanu-Baku i Milanu na raznim sportskim dogadjanjima te na internacionalnim sajmovima u Moskvi i Kiewu.

Magazin je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Želja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova.

DREAM 5

DREAM BR. 4   2016./2017.

Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina na području Opatijske rivijere, Crikveničko-vinodolske rivijere, Istre, Kvarnerskih otoka, Rijeke i okolice.Jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, eksluzivne brendove, hotele, marine, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.

 
DREAM magazine, ISSUE 4. 2016/2017.g možete pronaći na kioscima Tiska, na svim boljim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

 

ISSUE 3. 2015./2016.

 

 

Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, časopis „DREAM“ je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža Primorsko-goransk, Istarske  županije, ali i šire. Predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, kamene ville, hotele, projekte te potencijalne investicije.

 

Iza sebe imamo osam godina izdavaštva u vidu časopisa „Dogma nekretnine“ koji je namjenjen tržištu nekretninama riječkog područja i okolice. Upravo nas je to i potaknulo na realizaciju novog projekta -  jedinstvenog, ekskluzivnog časopisa „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, banke, eksluzivne brendove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.

Časopis se distribuira na raznim ekskluzivnim lokacijama, u atraktivnim hotelima (u Rijeci, Opatijskoj rivijeri, Istri, Krku i Zagrebu) yacht marinama, restoranima, na jahtama, raznim poliklinikama, salonima namještaja, u luksuznim vilama i stanovima, auto i beauty salonima na području naše županije, Zagreba, ali i van granica Hrvatske, u Monacu, Azerbaijanu-Baku i Milanu na raznim sportskim dogadjanjima te na internacionalnim sajmovima u Moskvi i Kiewu na kojima smo prisustvovali u 2014. i 2015.godini.

Magazin je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Zelja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova!

DREAM magazine možete pronaći u prostorijama Dogma nekretnina u Rijeci, F.La Guardia 6, te u našim poslovnicama; Tower Center Rijeka, J.P.Kamova 81a i u Istri, u Labinu, Slobode 1.

On line verziju možete prelistati klikom na magazin.


ISSUE 2. 2014.

ISSUE 1. 2013.

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

Predstavljanje časopisa

Prvi broj magazina DREAM-a predstavljen je 2013.godine na press konferenciji gdje su Dream predstavili suvlasnik Dogme Ivan Ljubičić i voditeljica marketinga Danijela Korkut.

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)


IMPRESSUM – “DREAM”

Issue 1 – 2013.

Issue 2 - 2014.

Issue  3 - 2015.

Issue 4 - 2016/2017.

Issue 5 - 2017/2018.

IZDAVAČ
Dogma nekretnine d.o.o. F.La Guardia 6, 51 000 RIJEKA
info@dogma-exclusive.com

Direktor
Branko Papeš
papes@dogma-nekretnine.com

Urednica
Danijela Korkut
danijela@dogma-nekretnine.com

Marketing - prodaja oglasnog prostora

marketing1@dogma-nekretnine.com

Kontakt Monaco: ivan.ljubicic@dogma.hr

Kontakt Azerbaijan: miran_sepic@yahoo.co.uk

Tisak, grafičko uređivanje i priprema za tisak
Tiskara Igmar
info@tiskaraigmar.hr