Iva Zajc - Dogma Istra Agent s licencom
Mobitel
092/235-9472
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Završila sam Osnovnu školu Vitomir Širola Pajo, Ekonomsku školu u Labinu  te završavam Fakultet ekonomije na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, čime sam stekla zvanje Ekonomista. Tečno govorim engleski, njemački jezik, te posjedujem osnovno znanje talijanskog jezika.

Nakon rada u prodaji osiguranja, počinjem raditi kao asistent u posredovanju nekretninama kao član tima Dogma nekretnine. Sve aspekte prodajnog procesa analiziram do najsitnijih detalja i svakom klijentu pristupam individualno i analitički kako bi mogla ponuditi nekretnine koje idealno zadovoljavaju sve njihove želje i potrebe. Smatram da je to posebno važno u ovom poslu jer svojim klijentima pomažem da riješe iznimno važna životna pitanja, bilo to stambeno rješenje za cijeli život, poslovni prostor u kojem će provoditi najveći dio dana ili nekretninu koja će im predstavljati važan izvor prihoda.

Privatno volim aktivni život, društvena sam i komunikativna. Putovanja su mi velika ljubav te svaki slobodan trenutak koristim za odlazak u neku zanimljivu destinaciju.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 4 od 4 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje