Elisabeth Kralj Agent pripravnik
Mobitel
091737-6919
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Dugi niz godina, nakon završene Talijanske srednje škole “Liceo” u Rijeci, tražila sam sebe. Okušavši se u ugostiteljstvu, vrlo brzo shvatila sam da to nije moja životna priča. Pustolovni duh odveo me na put. Nekoliko godina provela sam u Americi, u svijetu Yachtinga, koji je vrlo unosan i interesantan posao, ali... uvijek postoji ono malo ali... Htjela sam nešto više, bolje, dinamičnije, izazovnije... nešto u čemu ću moći istaknuti sebe... nešto što će me u potpunosti inspirirati... što mi neće predstavljati klasičan posao, već nešto što će postati moj stil života. I tada se dogodilo to!!
Sasvim slučajno ušla sam u poslovni svijet prometa nekretnina, agencije Dogma nekretnine, gdje sam pronašla sebe u zanimanju koje me ispunjava u potpunosti. Veselim se svakoj budućoj suradnji!
Follow your DREAM!

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 10 od 10 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje