Dag Cekić Asistent u posredovanju
Mobitel
091/630-0616
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođen sam i živim u Zagrebu, gdje sam školovanje dovršio diplomom na Ekonomskom fakultetu na smjeru Organizacija i management. Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u prodaji i organizaciji prodaje u nekoliko multinacionalnih kompanija, vjerujem da sam stekao dovoljno iskustva i znanja kako bih svakom prodavatelju našao pravog kupca, a svakom kupcu ponudio upravo nekretninu koja će njemu biti veselje u životu, a ne kratkoročno rješenje. Inzistiram na iskrenom pristupu, etici i ispunjenju dogovorenih zahtjeva svih zainteresiranih strana.
Pronalazak odgovarajuće nekretnine vidim kao zanimljivo putovanje, a ne kao mučan proces, jer sam i sam uživao tražeći smještaj za svoju obitelj. I nakon 19 godina, svaki dan uživam u stanu za koji smo se odlučili!
Životni moto: Sloboda – Jednakost – Bratstvo
Virtualni uzor: Phil Dunphy (“Success is 1% inspiration, 98% perspiration, and 2% attention to detail.”)
Cilj: Vaše zadovoljstvo
Svakog kupca vodim na upoznavanje golfa, ili na partiju golfa ako imate licencu!
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje