Anton Nikollaj Agent s licencom
Mobitel
099/805 8642
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Anton Nikollaj, dugogodišnji sam trgovac i agent u posredovanju koji je svoje osmogodišnje znanje i iskustvo odlučio preusmjeriti u svijet nekretnina.
 
Kao početniku, većina mi se agencija činila istima, a jedino sam u Dogmi vidio agenciju koja će mi dati potrebnu edukaciju i smjernice kako bih zauzeo svoje mjesto u svijetu nekretnina.
 
Radeći u turizmu kao trgovac, u posljednjih sam 8 godina upoznao različite ljude iz različitih krajeva svijeta, a opet sa zajedničkim ciljem: naći proizvod ili uslugu sukladno njihovim potrebama, čak i kada možda ni sami u tom trenutku ne znaju što bi to zapravo bilo.
 
Kvalitetan odnos s klijentima mi je prioritet kako bih bio u mogućnosti čim bolje razumjeti njihove potrebe i na koncu im ponuditi optimalno rješenje radi pronalaska nekretnine njihovih snova! Sretan i zadovoljan klijent, ono je što me ispunjava.
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje