MARIETA VLAŠIĆ Asistent u posredovanju
Mobitel
098/570-079
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

U svom dosadašnjem radnom iskustvu kroz pola ukupnog radnog vijeka profilirala sam se u osobu koja najradije komunicira s ljudima kroz prodaju. Pa nadalje volim svoj posao gdje stojim ljudima strpljivo na usluzi i dajem podršku ,potrebne informacije, osobnu dodanu vrijednost, osjećajući na tom putu adrenalin koji prodaja pruža tijekom i kroz samu realizaciju posla za koji sam uložila svoj trud, znanje i vrijeme, na obostrano zadovoljstvo, kako kupca,tako i mene kao prodavatelja.
Ljubav prema nekretninama,rodila se u vlastitoj potrazi zemlje za kućicu iz bajke,nadalje iz usluge, potražnjom nekretnina za prijatelje i rodbinu na području Zagreba i Istre, do kupnje stana preko Dogme.Način rada i posvećenost poslu,te tim stručnjaka koji prati realizaciju prodaje od odluke do cilja,kroz pravnu i kreditnu pogodnost te ažurnost u svakom pogledu,bio je moj jasan odabir ,kako privatno, tako i poslovno.
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje