TEA DUŠIĆ Asistent u posredovanju
Mobitel
099/787-4213
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Rođena sam 1996. godine u Puli. U rujnu 2021. postala sam magistar edukacije filozofije i talijanskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Rijeci, nakon čega sam se vratila u Pulu i prvi put zakoračila u svoju poslovnu karijeru.
Iskustvo sam stjecala kroz volontiranje, vođenje udruga i studentske poslove, a disciplina i izazovi postali su dio moje svakodnevnice zahvaljujući sportu u kojeg sam kontinuirano ulagala puno truda.
U ovom se poslu može jako puno naučiti, te sam zbog toga u njemu prepoznala još jedan izazov kojeg ozbiljno shvaćam i u kojem želim iskoristiti sve mogućnosti koje mi pruža za napredovanje.
Koja je moja motivacija u svemu ovome? Sreća i zadovoljstvo kod klijenata, a osobni rast i bogatstvo iskustva kod mene.
U slobodno vrijeme živim za avanture - volim sunce, putovanja, ljude, koncerte, ekstremne sportove i sve što ide uz navedeno - a kada je kišovito, pretvorim se u egzistencijalista.
Uvijek sam sretna ako mogu pomoći! Sigurna sam da ću uz podršku Dogma tima biti još uspješnija u tome.
 
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje